Geniet van het prachtige Dubai.Dubai

 

Je blijft je verbazen in Dubai!
 

Zoek je een echt bijzondere vakantiebestemming, denk dan zeker eens aan Dubai. Het emiraat staat bekend om haar adembenemende luxe, de meests prachtige zandstranden en het gevoel van rijkdom. Dubai is een van de Verenigde Arabische Emiraten en biedt volop bezienswaardigheden, zoals de Burj Khalifa, die zich de hoogste wolkenkrabber ter wereld mag noemen. Of struin lekker rond op een van de karakteristieke Arabische markten in de wijk Deira, die ook wel souks worden genoemd. 

Genoeg te zien en te doen


Wanneer je in Dubai rondloopt, val je continu van de ene in de andere verbazing. Bijvoorbeeld om de luxueuze hotels die je compleet versteld doen staan. Het enige zeven sterren hotel van de wereld is hier te vinden, de Burj al Arab! Het schitterende hotel in de vorm van een zeil ligt op een eilandje in de zee en is alleen bereikbaar voor mensen die er of in verblijven, of een reservering hebben voor een van de restaurants. Een goede tip is het boeken van een high tea in de Burj al Arab. In de Sky View Bar krijg je door het spectaculaire uitzicht een moment om nooit meer te vergeten! Ook Jumeirah Beach is een aanrader. Dit luxe hotel in de vorm van een grote golf laat je je hele bezoek lang genieten van luxe, aandacht en geluk.

Citytrip of strandvakantie


Je kunt een citytrip nemen naar Dubai en zo alle highlights bekijken in een aantal dagen. Proef van het glamoureuze leven dat het emiraat te bieden heeft en geniet van een dagje shoppen in Dubai Mall of Mall of the Emirates. Wil je een strandvakantie, dan zit je ook zeker goed in Dubai. Veel hotels hebben privé stranden in bijvoorbeeld het populaire Jumeirah Beach met haar vele luxe hotels en ook zijn er openbare stranden.