ItalieItalie

Bezienswaardigheden

Italië is een prachtig land omdat er erg veel dingen zijn om te zien. Daarnaast zijn deze plekken verspreid door het hele land, dus maakt het niet uit waar je bent. Overal kun je altijd wel een bijzondere bezienswaardigheid vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de kanalen en de romantiek van Venetië. Daarna is het Colosseum de mooiste plek om te bezoeken. Daarna komt het Sint Pietersplein wat ook een prachtige plek is om te bezoeken. Als je houd van bergen en een mooi uitzicht dan moet je zeker weten naar monte baldo gaan. Dit is een prachtig lang bergketen wat loopt vanaf het gardameer tot aan de adige. De hoogste top van dit berggebied is maar liefst 2078 meter hoog. 

Te doen

In Italië zijn er ook erg veel leuke dingen om te doen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om aan de kust lekker te gaan zwemmen en te genieten van het mooie weer. Verder kun je in Italië ook prachtig een wijn proeverij doen. Er zijn vele websites die een wijn proeverij toch aanbieden in Italië. Als je sportief bent, zit je in Italië ook op de juiste plek. Je kunt er een mooie wandel tocht maken, een mooie kano tocht op een van de vele rivieren of je kan er een mooie fiets tocht maken. 

Eten en drinken

Het land van het eten, daar ga je naar toe. Je kunt er de beste pizza's en pasta's eten die je je maar kunt voorstellen. Er zijn erg veel restaurants te vinden die allemaal een hoogwaardige kwaliteit aanbieden. Daarnaast is het ijs ook ontzettend lekker. Het is erg romig en er zijn vele soorten smaken te kiezen voor op je ijsje.