Vakantie in Zwitserland.Zwitserland

Ontspannen


Zwitserland, het land van de besneeuwde bergen, koebellen en zuivere lucht. Eén ding weet je zeker als je naar Zwitserland gaat: je komt er helemaal tot rust. Of het nu in de Zwitserse Alpen, bij het meer van Genève of Basel is. Wintersport, wandelingen maken, bergen beklimmen - allemaal mogelijk in Zwitserland. Deze sportieve activiteiten kunnen met name goed in de Alpen gedaan worden.

Meer van Genève


Een van de trekpleisters is het eer van Genève, dat in het zuidoosten van het land ligt. Wil je een bijzonder uitzicht dat zich perfect leent voor adembenemende vakantiefoto's, dan is dit de perfecte locatie. Het uitzicht rondom het meer is namelijk zeer spectaculair! In de omgeving van het meer zitten talrijke leuke plaatsjes, dus wanneer je een reis naar Zwitserland maakt en bij het meer van Genève uitkomt, dan valt er genoeg te zien en te doen. De stad Genève staat bol van de historische bezienswaardigheden en zoek je naar nog meer karakter, dan kun je Lausanne bezoeken of Montreux. 

Bellinzona


Het zuidoosten van Zwitserland grenst aan Italië. Wil je het beste van twee werelden met elkaar combineren, dan is Bellinzona een mooie bestemming voor je vakantie naar Zwitserland. In ieder geval vanwege de indrukwekkende middeleeuwse burchten die hier veelvuldig te vinden zijn. Welke bestemming in Zwitserland je ook kiest - overal zul je merken dat de natuur simpelweg heel bijzonder is. Oases van rust, die vind je volop in vakantieland Zwitserland! Net als typisch Zwitserse huizen. Grijp je kans en verblijf in een van die accommodaties!