De mooiste zon, zee en strand vakantiesJongerenreizen


Lekker met je vrienden en vriendinnen op vakantie in plaats van met je ouders standaard naar de camping in Zuid-Frankrijk of Spanje: dat kan met de jongeren vakanties van Holidayvibes.nl. Zon, zee, strand en stappen kun je perfect met elkaar combineren tijdens een van de jongerenreizen. Volop vrijheid, dat is wat je krijgt. De vrijheid om te doen wat jij wilt. Ook de vakantiebestemming kun je helemaal zelf kiezen.

 

Bestemmingen


Zo kun je naar Chersonissos in Griekenland, of naar Side in Turkije. Ook de Canarische Eilanden lenen zich uitstekend voor jongeren vakanties. En wat dacht je van Cyprus? Perfect om lange stranddagen en avonden uit te combineren met een snufje cultuur. Want deze landen hebben veel te bieden als het gaat om culturele en historische bezienswaardigheden. Zo kun je op en top genieten op leuke vakantiebestemmingen waar je andere jongeren kunt ontmoeten. Ook kun je op welke bestemming dan ook actief bezig zijn met bijvoorbeeld watersporten. Ideaal om met een groepje te doen. Zo ben je nog avontuurlijk bezig ook.

 

Hotel of appartement?


Je kunt via Holidayvibes.nl verblijven in hotels en appartementen en ook de verzorging kun je zelf kiezen. Van alleen logies tot en met all-inclusive - het is maar net waar jij en je vrienden zich prettig bij voelen. Natuurlijk is het ook belangrijk om over je vervoer na te denken. Sommige bestemmingen liggen verder weg of op een eiland en dan moet je het vliegtuig wel nemen, maa het is ook mogelijk om met de bus, de trein of eigen vervoer op jongerenreis te gaan. Hoe dan ook zul je met jouw vrienden en vriendinnen een onvergetelijke vakantie krijgen, om voor altijd te koesteren!