Onze vakantietipsMeer vakantie tips


Spectaculaire bestemmingen


Ben jij toe aan vakantie? Pak je koffer en vertrek naar een spectaculaire bestemming! Holidayvibes.nl heeft de beste vakantie tips voor jou. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ontspannen zonvakantie naar Spanje? Of je nu kiest voor het vasteland met haar heerlijke badplaatsen of juist voor de Canarische Eilanden met allemaal hun eigen charme - genieten zul je zeker. Nog meer vakantie tips: boek een stedentrip naar Rome of droom weg in een natuurlijke ambiance in Zwitserland. 

Baden in luxe


Een van de meest bijzondere vakantie tips die we je kunnen geven is Dubai, in de Verenigde Arabische Emiraten. Hier kun je baden in luxe! Bewonder het enige zeven sterrren hotel in de wereld, de Burj al Arab. Dit hotel ligt op een eiland in zee en heeft de vorm van een zeil. Als je van winkelen houdt, kun je een van de vele souks - markten - bezoeken die Dubai rijk is. Een andere goede tip als het gaat om luxe en weelde is Cannes of Nice. Daar kun je het flaneren op de boulevards combineren met een strandvakantie.

Veel keuze


Bij Holidayvibes.nl kun je terecht voor zomervakanties, wintervakanties, jongerenreizen, last minutes en vliegtickets. Het enige dat jij hoeft te doen is te bedenken naar welke bestemming je graag wilt. Dat moet makkelijk zijn met onze vakantie tips! Boek eenvoudig en snel via de website en werk snel je inpaklijstje af. Genieten is het devies. Even lekker weg van de dagelijkse sleur en een nieuwe plek ontdekken. Via Holidayvibes.nl!