Betaalbare zonbestemmingen in de winter


Wie wil er nou niet in deze koude winter van Nederland even weg naar een lekkere warme bestemming, zodat je echt even weg kunt gaan van alles. Van je werk en van alle druk om je heen. Echter, kan de reis naar een mooie zonbestemmingen nog wel aardig wat kosten. Gelukkig is het wel degelijk mogelijk om voor een niet al te hoog bedrag een zonvakantie te hebben. Wij hebben voor je op een rijtje gezet wat voor deze winter de goedkoopste zon bestemmingen zijn. 

De bestemmingen

Wanneer je op zoek bent naar warmte in de Europa, dan is Malaga in Spanje een zeer goede keus. Voor een bedrag van slechts 300 euro is het mogelijk om 1 week met het vliegtuig naar Spanje toe te gaan. De temperatuur in december en januari ligt vaak rond de 20 graden. Vrij warm dus, maar met dit weer kun je niet zwemmen. Als je op zoek bent naar een echte strand vakantie in de winter dan kun je beter gaan naar een andere bestemming.

Dubai is een zeer goede keus wanneer je houd van een mooi landschap, wolkenkrabbers en natuurlijk wat luxe. Echter is deze luxe bestemming helemaal niet duur. Vanaf 349 euro is het al mogelijk om naar Dubai toe te gaan. De temperatuur is in november/december/januari rond de 23-26 graden met lekker veel zon. Daarnaast zijn er maar liefst 8 zonuren per dag en meestal valt er ook al niet teveel neerslag.

Wanneer je houd van rust en van prachtige stranden ( en lekker eten) dan is Kaapverdië waarschijnlijk een perfecte keus voor je. Dit eiland is nog niet zo erg bekend onder de Nederlandse toeristen maar is wel prachtig. Ook is de cultuur er erg rustgevend en mooi en is er altijd zon in de winter.

zomervakanties

Zonvakanties

Bekijken

Top Aanbieders

1
Sunweb reizen
2
Sunparks
3
Tui
4
Ebookers
5
Expedia
6
Hotelspecials.nl

Top Vliegtickets

1
Cheap Tickets
2
Budget Air
3
WTC
4
Tix
5
Vliegtickets