Kerstvakantie


De kerstvakantie komt er alweer aan. In December heb jij waarschijnlijk ook lekker kerstvakantie zoals veel andere Nederlanders. Er zijn natuurlijk veel mogelijkheden voor de vakantie. Wij zelf vinden het dan ook altijd moeilijk om een keus te maken. In dit artikel hebben wij dan ook wat tips voor je op een rijtje gezet zodat jij weet wat je nou moet doen voor de kerstvakantie.

Tips
De eerste tip die we hebben is kijk eens in het eigen land. In de kerstvakantie is het voor heel Nederland kerstvakantie en daarom zijn er erg veel activiteiten in Nederland te vinden verspreid door het hele land. Zo is er in Amsterdam Light Festival waarbij de grachten van Amsterdam prachtig worden verlicht door vele mooie lichtjes en vele activiteiten. Ook kun je vaak schaatsen op veel plekken in Nederland.

Tip 2; een vakantie naar het buitenland
Wanneer je toch liever het buitenland op zoekt is het belangrijk om van te voren goed na te denken over welke bestemmingen je leuk zou vinden. Wil je op zoek gaan naar de warme winterzon en genieten van een lekker drankje onder een palmboom met 25 graden, of ga je toch liever skiën in Frankrijk? 

Tip 3; Plan je reis
1 van de meest eenvoudige tips ( die toch het vaakst word vergeten) is simpelweg het plannen van je vakantie. Probeer in november alvast na te denken en onderzoek te doen naar welke bestemming je toe zou willen gaan. Misschien moet je nog een paspoort laten verlengen, of toch nog net die laatste aankopen doen voor een vakantie. 

zomervakanties

Zonvakanties

Bekijken

Top Aanbieders

1
Sunweb reizen
2
Sunparks
3
Tui
4
Ebookers
5
Expedia
6
Hotelspecials.nl

Top Vliegtickets

1
Cheap Tickets
2
Budget Air
3
WTC
4
Tix
5
Vliegtickets