Populaire voorjaarsvakanties in 2016


Heb je genoeg van het winterse koude weer? Misschien krijg je het wat warmer wanneer je alvast de voorjaarsvakanties van dit jaar bekijkt. Er zijn een aantal hele zonnige bestemmingen te boeken waar je dit jaar absoluut naar toe moet! We hebben een paar vakantiebestemmingen voor je op een rij gezet waar jij dit voorjaar de zon zeker gaat vinden. Geniet bijvoorbeeld van een all inclusive vakantie in het mooie Egypte of pak je koffers richting Spanje! Ben je er klaar voor? Let’s go!

 

Het bijzondere Tenerife

Het Spaanse eiland Tenerife is dit voorjaar absoluut the place to be. Dit Canarische eiland biedt alles wat een voorjaarsvakantie nodig heeft: zon, zee, strand, een prachtige natuur, gastvrijheid en mooie hotspots. Er zijn diverse overnachtingsmogelijkheden op Tenerife: er zijn tientallen all inclusive hotels te vinden, maar je kunt er ook terecht in een appartement op een vakantiepark, een ‘gewoon’ hotel of een vakantiehuis.

Costa del Dol, Spanje 
Een andere plek waar mensen dit voorjaar massaal naar toe gaan trekken is Zuid-Spanje. Denk hierbij aan de steden waar je grote kans hebt dat de zon er al goed zijn best doet in het vroege voorjaar: Benalmadena, Malàga, Fuengirola en Torremolinos. Boek een vakantiewoning aan het strand of trek je terug in het bergachtige binnenland voor een onvergetelijke zonnige voorjaarsvakantie.

Onvergetelijk Egypte
Dit voorjaar staat Egypte weer helemaal op de kaart van vakantiebestemmingen. Egypte is een land met een hoge zonzekerheid, ook juist in het voorjaar. Hoe lekker is het dan om op vakantie te gaan naar een bestemming waarvan je zeker weet dat je kunt genieten van een lekker zonnetje? Boek een kamer bij een resort, zodat je optimaal vakantie kunt vieren zonder te hoeven denken aan extra uitgaven.

 

zomervakanties

Zonvakanties

Bekijken

Top Aanbieders

1
Sunweb reizen
2
Sunparks
3
Tui
4
Ebookers
5
Expedia
6
Hotelspecials.nl

Top Vliegtickets

1
Cheap Tickets
2
Budget Air
3
WTC
4
Tix
5
Vliegtickets