Wat zoek jij in een top vakantiebestemming?


Wat vind jij belangrijk aan een vakantiebestemming?

Ben jij weggeweest? Of ga je nog? Was of is jouw vakantiebestemming een populaire bestemming? Of ben jij meer het type van “Geef mij maar een onbekend land, ik zoek het zelf uit?“

Een vakantiebestemming is bedoeld dat jij er een leuke tijd kan hebben. Een rustige tijd.
Een tijd, waarin jij je alleen maar hoeft te ontspannen. Gewoon lekker niks doen. Luieren. Alleen de dingen doen, die jij wilt. Dus vertel! Wat vind jij belangrijk aan een vakantiebestemming? Waarom zouden andere mensen daar volgend jaar ook heen ‘moeten’?

Gewoon wat populaire vakanties van 2015

Voor de reisorganisaties was het goed nieuws: het aantal Nederlanders dat er op uit gaat, dat is gestegen. Maar waar gaan zij dan zoal heen? Is dat ook bestemming voor jou?

Wat & waar?

Niet zo zeer om de stranden, want die hebben wij ook wel, maar de ruimte van het platteland of de gotische kathedralen, dat is waarom Frankrijk nummer 1 vakantieland Europa is.

Maar Frankrijk, kijk uit! Er is een nieuw, toegevoegd Europees land, die dit ook heeft. IJsland! Daar kun je zelfs het noorderlicht zien. Het noorderlicht is een natuurlijk verschijnsel, waar geen techniek door mensen bij aan te pas komt. Daarnaast kun je eveneens genieten van een overweldigend landschap.

Een andere reden, waarom IJsland trekt, is, omdat IJsland halverwege tussen Europa en Amerika ligt. Er zijn combinatiereizen, stedentrips, te boeken, die je van IJsland naar New York brengen.

Maar ook landen buiten Europa en Amerika trekken aan. Bijvoorbeeld Colombo in Sri Lanka (Azië) krijgt meer belangstelling. Het is daar heerlijk weer. Er zijn mooie stranden en er is nog veel terug te zien van de Nederlandse en Engelse heerschappij. De bevolking daar laat dit in een uniek Dutch Period Museum zien.

zomervakanties

Zonvakanties

Bekijken

Top Aanbieders

1
Sunweb reizen
2
Sunparks
3
Tui
4
Ebookers
5
Expedia
6
Hotelspecials.nl

Top Vliegtickets

1
Cheap Tickets
2
Budget Air
3
WTC
4
Tix
5
Vliegtickets